Diéta dysbiosis

Miért van szükség diéta disbakterioza
Az alapelvek a diéta
Diéta.

A sikeres kezelés kulcsa, bizonyos betegségek nem csak az elfogadása gyógyszerek, valamint elvégzi a különböző eljárások, de a szabályok betartása a kínálat. Az egyik ilyen betegség során.
Miért van szükség diéta disbakterioza

Diéta során segít normalizálni a funkciók a gyomor-bél traktus, hogy megbirkózzon a megnyilvánulásai, emésztési zavar, székrekedés vagy hasmenés. Ez biztosítja a szervezet az anyagok, ami elősegíti a növekedést, a “jó” flora, a belek, illetve biztosítja a szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat.
Az alapelvek a diéta
Amikor disbakterioza lehetetlen, hogy kövesse egy szigorú diéta, mivel ez súlyosbíthatja a betegséget. Szükséges alkalmazni csak a gram, a többi idő elegendő ahhoz, hogy megfeleljenek az elvek helyes táplálkozás.

A diéta során egyénileg kell, mert a betegség többféle oka lehet. Ennek ellenére van néhány Általános szabály, hogy az ajánlott ragaszkodni, hogy minden beteg.

Ajánlott enni egy bizonyos időpontban, az étrend legyen kiegyensúlyozott, ennek tartalmaznia kell a megfelelő mennyiségben, fehérjék (sovány hús, hal, baromfi), valamint a szénhidrátok (zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék). Szintén a napi menü tartalmaznia kell tartalmazó élelmiszerek élelmi rost, segít normalizálni a bél motilitás, valamint élő bifidobacteria, lactobacilli.

Élelmiszer-fogyasztás után próbálja meg, hogy ne igyunk vizet, kávét, vagy teát, mert ez megzavarja a normális emésztését. Rágd meg alaposan, nem sokat eszik.
Diéta.

Az egyik legfontosabb élelmiszer, az elemek, mint a zöldségek, gyümölcsök vannak, különösen akkor hasznos, amikor a belekben fordulnak elő, rothadás. Azonban a nyers formában ajánlott a fogyasztása minimális mennyiségben, mint ez ahhoz vezethet, emésztési zavarok. Így a test is egy ilyen étel kell, főtt, sült, párolt vagy gőzölt. Az akut szakaszban dysbiosis, hogy inkább pépesített ételt. Ez lesz hát szívódik fel a szervezetbe, könnyebb átadni a gyomor-bélrendszer. Szakács mindenféle zöldséget, püré, püré, zselés. Nagyon hasznos ebben az időszakban a püré párolt alma, édes fajta. Ez egy csodálatos tápláló környezet a “jó” mikroflóra. Később váltani zöldség-gyümölcs saláták, frissen facsart gyümölcslevek.

Source of information: fogyókúrás készítmények and a page for Romanians scadereingreutate.com