Egy csoda már, talán egy második, mondja Hamsik

SENEC. Szlovák labdarúgók után a következő minősítő doubleheader Spanyolország ellen és bet365 mobil Ukrajnában is végre olyan eljárásról EURO 2016 Táblázat C-csoportnál még nem teljes körű, tizennyolc pont.

Szerezd meg a másik három a harcot Ukrajna bizonnyal jelenti, hogy legalább egy második áramlási térben.


Ezért jöttek a reprezentatív találkozó Senec jó hangulatban, és kész, hogy kezeljék a történelmi lehetőséget.

A szombati játék egy forró spanyol talaj Oviedo lesz annál nehezebb edző John Kozak hiányozni fog több támogatást. A kártyák nem játszhat Martin Škrtel és Juraj Kucka, sérülések dobni a játékból Jána Ďurica és Vladimíra Weissa.

Az egyik alternatívája, hogy a poszt központi védő vagy védekező középpályás a Kozak és Norbert Gyömbér.New Roman aláírásával AS úgy véli, hogy a szlovákok létre a képesítések egy sor sikeres eredményeket. AS Roma jelentkezzen szlovák védő Norbert Gyomber Catania egy évadon hitel üzlet. pic.twitter.com/GA64O2Oz1j – Emmanuel ralt (@Ema_Ralte) augusztus 20, 2015

„Spanyolország nyilvánvalóan egy nagyon kemény ellenfél. Ismerjük a jelölést, akkor egyformán nehéz mérkőzés, mint az egyik tavalyi Zsolna” gyömbér mondta.

„Ha építeni egy edző szeretne tőlem, hogy én segítettem a csapatot, valamint minden mérkőzés megpróbálom a legjobb teljesítményt,” tette hozzá.

Kozak osztályokon helyzet miatt a csoport táblázat számítani úgy, hogy egy pár kemény ellenfelek lesznek nagyobb hangsúlyt hazai párbaj ellen Ukrajnában (8.Szeptember Zilina).

Marek Hamšík, azonban úgy vélte, játékosok, amely szerint a játék még mindig a maximális. „A futball nem így van. Minden párbaj is fontos. Minden ülésen kell menni nehéz, és próbálja eredmény,” mondja.

„Tudjuk, hogy Spanyolországban nagyon nehéz lesz, de a csoda bemutattuk, így talán jön a második. Az Ukrajna fontos lesz, hogy nem játszik, azt lehet mondani, nyíltan. Természetesen el kell mennünk, hogy nyerni, és ne akadályozzák. ” Az első mérkőzés szlovákok Spanyolország szenzációsan vereséget szenvedett.

Vélemény egyaránt Hamšíková bemutatott végső védő Peter Pekarík. „A félelem a spanyolok nincs a szempontból, de igen.Ez egy világszínvonalú játékosok, akik a legjobb klubok, „mondta.

bet365 mobil bónusz

” Tudjuk, amellyel szemben játszunk, ezért van, hogy felkészítse felelősségteljesen. És azt is, annak a ténynek köszönhető, hogy mi lesz a hiányzó több kulcsszereplők, nevezetesen Oviedo lesz még nehezebb, „mondta Pekarik.

” De ha egyszer azokat már vereséget szenvedett, és van, hogy azt meg kell ismételni. „

Bet365 kifizetés hogyan