PEC Zwolle – AFC Ajax 1:3

Nogometaši Ajaxa su potvrdili ulogu favorita na zemlju Zwolle i na kraju pobijedio 3: 1, zahvaljujući konsolidiranoj drugom mjestu u tablici s četrdeset poena voditi Feyenoord ima manjak od Bet-at-home kasino pet točaka. O pobjedi izabrani od strane drugog poluvremena kada su dvije minute zabio dva gola i Unatoč smanjenju protivnika na kraju izvukli utakmicu na pobjedničke kraju. Zwolle ostati za stolom u šesnaestom mjestu s četrnaest poena i petnaesti Excelsior gubi dva boda.

Junak utakmice postao je dvadeset i tri marokanski veznjak Hakim Ziyech, koji je postigao dva puta. Za PEC je drugo mjesto u sezoni Češkoj branitelj Josef Kvido i bio zamijenjen u 70. minuti. Prvo poluvrijeme je bilo na obje strane vrlo oprezne gostiju unatoč Unibet klađenje uživo teritorijalnu prevlast nije mogao ni jednom znatno ugroziti vratar van der Hart. Međutim, nakon što je promijenio stranu i preuzeo u prvoj minuti drugog poluvremena preuzeti vodstvo.

U dobrom položaju za snimanje dobila El Ghazi, ali on nije dovršio red i poslao loptu van puno. Ključni trenuci utakmice rođeni između 53. do 55. minute.


Prvo je odredio kazneni udarac u korist Ajaxa, kada je u svom kaznenom prostoru prekršaj Sandler. Tada se ekipa mogla Lasse Schøne i mogućnosti koje nepohrdl, njegov pokušaj sigurno postavljene na desnoj vratnica kontranapada van der Hart.

Uoči Amsterdam Unibet prenose uživo izbor odrastao u manje od dvije minute Ziyech, koji je vodio na lijep udarcem iz obrane Veltman iz svoje polovice, a zatim izmakla između dva sprečavanja protivnika i predati zemlji na čelu s desne vratnica iza leđa zkoprnělého skrbnika Zwolle. Domaći oružje i nije prošao na točku dobitak igra se vratio oko dvadeset minuta prije kraja, njegov debi cilj u Eredivisie zabio Nicolai Brock-Madsen.

Čtyřiadvacetiletý tribal Birmingham England igrač uzeo pass Saymaka naknadno srca Meniga s desne strane, a zatim glavu od četiri metra naboranim mreže. Od tog trenutka PEC dalje dodao, međutim Ajax odbio njegov napad u 81. minuti. Za drugi put u nedjeljnom dvoboju zabio Ziyech koji su izbjegli nakon snimanja Sinkgravena na lijevoj strani, pucao iz oštrog kuta, lopta sjedne direktno na rašlje. Dom daleko od tog trenutka on mogao učiniti nikakav otpor.