SD Eibar – Deportivo La Coruña

A Deportiva mostanában lesz egy szakértő a döntetlen, amely szeretné, ha a csapat a galíciai megszakadt alkalmi nyerni. Majd átcsábítani a Eibar, amely szintén nem megy, akkor valószínűleg elszámolni a rajongók.

Öt rajzol egy sorban nem túl hízelgő egyensúlyt, biztosan nem egy egység, amely nagy szüksége pont. És Deportivo mert a közelmúltig elérte veszélyesen közel suhan vizeken. Még most nem képesek teljes mértékben élvezni, hiszen ez alapján a 16. és a 18. fokára Sporting Gijon mozgástérrel Bet 365 csak hat pont. Nem vonatkozik rá sem Copa del Rey, ahonnan köszönhetően jobb eredmények a pályán látta el riválisa Alavés.

Tehát Deportivo marad a harc a megváltást, ami biztosan nem adja fel. Legalábbis ezt állítja az edző Gaizka Garitano, hogy mielőtt a párbaj Eibar azt mondta: “Van egy csomó munka, és nem tudunk minden pillanatban úgy gondolja, hogy biztonságban vagyunk. Amíg van egy matematikai bizonyosság, játszunk egy száz százalék. Az utóbbi időben nem sikerült eldöntheti a meccset, annak ellenére, hogy nagyon jól játszik. az Eibar vár minket nagyon kényelmetlen ellenfél, aki boldogulni otthon, így várható, hogy nagyon nehéz mérkőzés. ”

Depor utolsó megkötve Las Palmas pont is nem jött könnyen, mert a háztartási 13. percben vezetést. Depor mentett akár 69 perc Florin Andone, ki lesz a kulcsfigurája a vadászat pontokat. Szintén Eibar az utolsó megjelenése kötve, és volt egy csomó vegyes érzelmekkel. Tied az Copa del Rey Atletico Madrid egyedül, de végül döntetlen 2: 2 volt nem használható, mert az első versenyen elvesztette.

Belül LaLigy szenvedett még nagyobb bukás, mikor játszott a mérkőzést a Barcelona. Az első felében a talaja jól ment, és a hazai vesztes csak egy cél, de a második felében tolta a rettegett Trident Barcelona csillagok és a pontszám 4: 0 olyan jól nézett ki. Az első spanyol bajnoki mellett Eibar Deportivo még soha nem verték! Több hiányzás biztosan házi hiányzik Junco, Ramis, García vagy Arbilla.

read more: bonusz-online.com