Sevilla FC – Villarreal CF 0:0

Sevilla je propustila priliku da se vrati kući na drugu poziciju pred Barcelone, a Villarreal je nacrtao samo 0: 0th Iako je cilj u Andaluziji od pada, ali šanse su malo, uključujući unpromoted kazne koja Samir Nasri.

Dvoboj između Sevilla i Villarreal od početka obećao ofenzivu show i gledatelje, koji je pronašao svoj put do dobi stadionu Ramon Sanchez Pizjuan sigurno nije žao, iako je Unibet kasino to u konačnici nije dobila nikakve ciljeve. Score u isto vrijeme mogao biti promijenjen nekoliko puta i to je tijekom prvog poluvremena.

Pravo isključiti šišmiš, dom sveg zvižduka jedanaesterac nakon prekršaja na Stevan Jovetić. Glavni suci, međutim, nije se usudio. Zatim tu je velika šansa, prvo Adrián López sam protiv Rice red i poslije njega na drugu stranu krenuo u pažljivi Asenjo Ben Yedder.


Golem je mirisao snažno i događanja Nasri, nakon čega je usko podgriz Vitolo. Bet365 bonusi Francuski krilni Nasri je privukao pažnju čak i prije kraja prvog poluvremena, u svom pojedinačnom događaju nitko iz kuće odgovorila.

Sevilla je krenula u drugu polovicu aktivnije i Unibet besplatni ulog konačno dočekao da je ono što se traži u samom početku utakmice, kazna. SUDAC je zviždao kroz kontakt sa Gaspar Vitolo na samom rubu kaznenog prostora. Umjesto stroge presude, međutim, domaći pomoć. Nasri nogama kaznu i jadno Asenjo imao je uništen. To je bio veliki poticaj za Villarreal, koji je tada mogao udariti. Adrián López ni dobio osloboditi Rica, no njegov je udarac iz kuta poslao u sporednoj mrežu.

Nakon otprilike sat vremena igre tempo utakmice povukla i sve ode u goalless izvlačenja. Sedam minuta prije kraja baca veliku priliku hlavičkující Iborra i pokazao veliku reflekse Asenjo. Sudac Alberto Undiano Mallenco je dodao više od igre za tri minute, ali niti jedan od timova utakmice goalless slomljena.